Professorial Lecture - The Proactive Behaviour of Public Service Employees in Malaysia and Germany

Sukacita dimaklumkan bahawa Arshad Ayub Graduate Business School (AAGBS), UiTM Shah Alam akan menganjurkan Professorial Lecture yang bertajuk “The Proactive Behaviour of Public Service Employees in Malaysia and Germany” yang akan disampaikan oleh YBhg. Profesor Dr. Syed Jamal Abdul Nasir bin Syed Mohamad, Dekan AAGBS. Antara lain program ini bertujuan memberi peluang kepada ahli akademik untuk berkongsi pencapaian dan keterlibatan mereka dalam bidang penyelidikan, inovasi, perundingan dan aktiviti pengajaran dengan warga universiti, rakan industri dan masyarakat. Selain itu, ia juga merupakan satu peluang bagi pihak universiti untuk mengiktiraf dan mempamerkan pencapaian akademik bagi profesor berkenaan. Butiran program adalah seperti ketetapan berikut:

Tarik: 26 April 2022 (Selasa)
Masa: 10.00 pagi – 12.00 tengah hari
Tempat: Dewan Kuliah A, Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Shah Alam